Flere detaljer om ferieturen vår

Bildet ble tatt på Göteborg Centralstation i juli 2023

Det vart altså Sverige. For andre gang i år faktisk. For Barney og jeg var på 3-dagers tur til Stockholm med tog, sammen med Nabo A i mai.
I fjor gikk også ferieturene til Sverige. Og Barney var med. Først til Gotland med bil og båt i mai og så til Mariestad i juli med bil bortover og tog hjem.
Og nå altså igjen, for å få til en tur som Barney kan være med på. Og Sverige er både nærliggende, koselig og lettvint i så måte.
Vart litt flere langturer både i tid og avstand i gamle dager. Var så heldig å komme meg til veldig mange land i verden. Og egentlig har jeg alltid likt å se nye steder framfor å dra til samme sted år etter år.
Men de to siste årene har det altså vært litt annerledes. Men opplevelsen er forskjellig fra gang til gang likevel og innenfor det området vi oppholder oss blir det varierte opplevelser.
Her er innlegget jeg skrev her om dagen om den nærliggende turen:
Vil du lese mer om sommerferieturen min?
♦️
Jeg har bestilt togbillett. Da er DET klart. Via SJ sin app på telefonen var det enkelt.
Fra Oslo S på morran med VY sitt tog til Göteborg. Men det stopper ikke der. Et 40-minutters opphold på Göteborg Centralstation før Barney og jeg skal dra videre med tog til Skövde. Hurtigtog. Eller snabbtog som det står på billetten. Det kjører de 155 km-erne på 1 time. Bra gjennomsnittsfart.
Der kunne vi greit ha tatt buss videre til feriemålet Mariestad, men vi er så heldige å bli hentet med bil der av vår Nabo A som allerede er på plass på feriestedet sitt.
♦️
Ved bestilling er det viktig å oppgi at jeg har med kjæledyr. Han kjører gratis, for er liten nok til det. Men vi må nok sitte i egen vogn som er beregnet for kjæledyr, inkludert pudler som Barney.
Jeg kommer med rapport fra turen etter hvert…..

12 kommentarer

Siste innlegg