Ville ikke vært en matblogg verdig…..

Det hender at jeg glimter til med noen matinnlegg som kan gi inntrykk av at jeg er god på å lage mat og at jeg burde satse på å bli matblogger. For det viser seg at slike innlegg i hvert fall gir høye lesertall. Jeg er opptatt av lesertall som bortimot alle andre bloggere, men det får være måte på. Bruker ikke all verdens tid med fokus på at maten jeg både lager og fortærer skal havne på bloggen. Det krever en god del innsats. Og veldig mye av dette som lages i stand her i huset er ikke mye å skryte av på blogg.
Som for eksempel i går. Jeg hadde igjen sursild på glass, ferdigkjøpt sådan, fra jula. Det blir litt slik nå om dagen. Spiser av det som er igjen. Og når det bare er meg i husholdningen er det faktisk enkelt å ordne i stand en middagstallerken. Veldig deilig egentlig at det kan være så lettvint.
♦️
Så sjøl om dette virker som et innlegg i kategorien matblogg, er det ikke det vettu. En variant av de nevnte sildebitene med litt potet attåt er veldig godt, men ikke en matblogg verdig. Jeg elsker forøvrig sild, så rart at jeg har igjen etter jula. Men fikk et stort glass i førjulsgave også i tillegg til det jeg kjøpte sjøl, og attpåtil vart det jo all den andre maten. Ribbe, sylte, pinnekjøtt, multekrem, riskrem med rød saus…..
Potene på tallerkenen her vart tilberedt på en lett måte også. Skar opp rå poteter i skiver og puttet i airfryeren.
Ble ganske godt, da, sjøl om det er mer vanlig å ta sursilda på grovbrødskiva.
Et tidligere mini-innlegg om et par lettvinte middager

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg