Jeg er ikke et «biffmenneske». Men jeg liker det. Lager det bare veldig sjelden. Ute på restauranter velger jeg også heller andre retter enn de med oksekjøtt. Men det er nå godt, da, når jeg først har det på tallerkenen. Og det må så klart være skikkelig mørt.
Jeg fikk besøk fra Hedmarken i helga, og jeg kom til å spørre hva som var ønsket som middag første kvelden. Biff. OK. Så klart at det skulle ordnes. Da ville det biff på meg igjen også. Helt greit.
Det viste seg at jeg merkelig nok hadde entrecôte i fryseren etter et innkjøp for noen måneder siden da jeg hadde planlagt fondue med nettopp dette kjøttet. Barna skulle komme på besøk den gangen. Jeg valgte noe annet, og dermed ble kjøttet liggende i fryseren. Inntil nå.
Fortsatt et fantastisk sommervær i helga også, så sjølsagt vart middagen inntatt på terrassen. Jeg gjorde det enkelt med rosenkål og potetstappe til. Og bernaisesaus. Og rødvin, som du ser.
Det var godt, og gjesten vart veldig fornøyd, som fikk ønsket oppfylt😉😋
Jeg har enda igjen en porsjon entrecôte i fryseren, så i og med at dette ga mersmak, kommer jeg nok til å steke meg en biff igjen om ikke så lenge.
Kanskje når det blir en annen værtype enn det har vært i bortimot 14 dager nå. Og det blir det ganske snart…..og kanskje allerede når du leser dette.
Oppskrift på en tartar jeg serverte i 2024
Sjølve kveldsmaten med fine folk
Så ut som et deilig måltid. Og vin og alt. Så flott. Da koser man seg 😀😀
Jada, skikkelig biffmiddag og god stemning i varmen på terrassen.
Jeg spiser heller ikke biff. Nesten ALDRI. Blir mest kylling her 🙂
Jeg velger også heller kylling eller fisk🤗
En god biff er deilig, men sjelden her! Blir nok mest kylling og fisk….🥰
Akkurat som her, da. Sjeldent med biff.