Det øverste bildet viser bordet mitt med maten. Det er tatt av Datter og vart lagt ut på hennes Instagramstory den kvelden.
♦️
Det var kanskje en uvanlig blanding av retter, men spiste først det ene og så det andre, så funka bra.
Hva det var?
Jo, jeg hadde bakt blinis noen dager i forveien og kjøpt eksklusiv løyrom. Til dette serverte jeg rømme, sitron, gressløk, hakket rødløk og litt toast av surdeigsbrød. Sønnen min bidro også med løyrom. Datter hadde med drikkevarer.
♦️
Men så var det den andre retten. Rakfisk hadde jeg allerede spist en gang før jul, men aldri feil å gjenta det. På bildene ser du hva jeg serverte. Rakfisk, lefse, purre, rødløk, egg, rømme, smør og rødbeter.
Var godt detta, og vi storkoste oss. En fin førjulstradisjon dette at mor, sønn og datter har et treff med kveldsmat.
Rakfisk og Xiania=sant?
Vi feiret vintersolverv. Gjorde du?
Det var en koselig tradisjon. Maten ser deilig ut og bordet var nydelig dekket.
Tusen takk
Ja, veldig koselig at barna og jeg har denne førjulstradisjonen