Litt sjokoladefristelser må til……..

Sjokoladerisboller nesten i boks!

Julebaksten er i gang.
Starta med risboller.
Lett å lage og nydelig å spise.
De er satt på kjøling nå, og blir nok putta i fryseren om noen timer.

De holder seg bedre da, og blir ikke så lett utsatt for spontan og impulsiv spising🙈

Og hva måtte jeg finne fram av ingredienser og eventuelt kjøpe før produksjonen kunne starte?

  • delfiafett
  • smør
  • egg
  • sukker
  • sjokoladeplater
  • romessens
  • kaffe
  • puffet ris
  • maldonsalt

Lager du risboller til jul?

En annerledes julestri var det i 2019.
Det kan du lese om HER 🙋🏼‍♀️😊

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg