Sjokoladerisboller nesten i boks!
Julebaksten er i gang.
Starta med risboller.
Lett å lage og nydelig å spise.
De er satt på kjøling nå, og blir nok putta i fryseren om noen timer.
De holder seg bedre da, og blir ikke så lett utsatt for spontan og impulsiv spising🙈
Og hva måtte jeg finne fram av ingredienser og eventuelt kjøpe før produksjonen kunne starte?
- delfiafett
- smør
- egg
- sukker
- sjokoladeplater
- romessens
- kaffe
- puffet ris
- maldonsalt
Lager du risboller til jul?
En annerledes julestri var det i 2019.
Det kan du lese om HER 🙋🏼♀️😊
4 kommentarer
Nam nam…. nei, det har jeg ikke laga på lenge, men de ser såååå gode ut! 🙂
De ble veldig gode🙋🏼♀️
Ja, her er de klare i to forskjellige slag. Knallgodt. 🙂
Så bra! Godt i gang, altså🙋🏼♀️👏