Nyttårsselskapet mitt


Litt på etterskudd med rapport, men her kommer det. Jeg hadde invitert to gjester til treretters middag på nyttårsaften. Kunne vel ha klart meg med en eller to, men tre retter er nå litt staselig på en slik kveld. Og så veldig vanskelig skulle det heller ikke vise seg å være. På det øverste bildet ser du fortsatt julepynten min på fatet, samt det pådekkede bordet.


Hva jeg serverte? På bildet over har vi så vidt starta på hovedretten. Og det var stekt kalkun med saus, samt kokte poteter og waldorfsalat. Hadde forsynt meg med en potet da jeg kom på at jeg burde ta et bilde😅
♦️
Det nederste bildet viser en litt tidligere fase av prosessen.
Der har jeg jobbet med kutting av diverse ingredienser som skulle være bestanddeler både i rekecocktail og waldorfsalat.

Tildekket med plastfilm på kjølig sted fram mot blanding. Da var det fort gjort å ordne rett før middagstid. Jeg kommer til å lage egne innlegg om waldorssalaten, rekecocktailen og kalkunen, tror jeg….
♦️
Forrett var som du har lest god gammeldags rekecocktail, med en ny vri. Og som dessert serverte jeg multe med krem og krumkaker….og andre julekaker. Vart vellykket dette, og ros fra gjestene var hyggelig. 


Slik vart den siste kvelden i 2022.
Meny på nyttårsaften før og nå?

6 kommentarer

Siste innlegg