Om visning og budrunde og slikt…..

Her var det rimelig avslappet stemning, med puddel og fuglekvitter i bjørkelunden.

Det går også ganske rolig for seg når jeg er på visninger i hovedstaden. Men litt forberedelser er det jo saktens.

Annonser detter inn som varsel på telefonen min, og jeg studerer og noterer og velger og vraker, enn så lenge. Setter “favoritthjerte” på de jeg vil kikke nærmere på og sletter de andre. Da har jeg så klart opprettet en egen mappe inne på Finn.no under “Min side”.

Og nye kommer til nesten daglig. Særlig nå for tida er det mange som legger ut boligene sine for salg. Så sitter jeg der da foran PC, eller med mobilen i sofaen og koser meg med å studere annonsene.

Det er ganske spennende. Og helt ufarlig, og gratis, enn så lenge.…..

Så har det hendt at jeg har valgt meg ut 2-3 stk som har visning samme dag. Da tar jeg meg en tur innover. Det er helt noe annet å se boligen i virkeligheten enn i annonsen.

Det kan gå begge veier. Enten får jeg et bedre inntrykk ved å ta den i øyesyn, eller det blir en dårligere opplevelse.

Det har hendt et par ganger at jeg har begitt meg ut på en budrunde også. Det er hakket mer nervepirrende og stresspreget. Som du skjønner har jeg ikke fått tilslaget på noen av dem. Da ville jeg ha fortalt deg det.

De som har opplevd den prosessen, skjønner hva jeg mener. Da er det “tut og kjør” til det bråstopper.

Jeg har lært en god del av disse erfaringene, og tar det med meg til neste runde. Jeg kan godt beskrive litt nærmere hvordan det oppleves. Det tar jeg i et annet innlegg, ganske snart. Nå har jeg andre ting å gjøre……

Men HER og HER kan du lese de 2 andre innleggene i “serien”….

 

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg