Slik laget jeg multekrem i krumkaker

Litt på etterskudd her på bloggen. Naturlig nok på grunn av diverse julefeiring, som jo er en koselig grunn til ikke å blogge. Tidligere i dag ga jeg deg innblikk i hvordan julekvelden min med familien var:
Må ta det i riktig rekkefølge her.
Der viste jeg også bilder av desserten på julekvelden, som i år som før, all den tid jeg kan huske, har vært multekrem og krumkaker.
Det var jeg som fikk den ærefulle jobben med å ordne desserten. Det har vært slik også de siste årene hvor jeg har vært hos Datter med familie på julekvelden. I tidligere tider, da jeg var barn, var det min mor som ordnet dette.
🌲
Krumkakene lages i god tid så klart, i form av «kopper», slik at multekremen kan fylles oppi dem.
Her kan du lese hvordan jeg laget krumkakerrøra og stekte krumkaker i år:
Fargerikt fellesskap av krumkaker
Og hvordan jeg lager multekremen? Se framgangsmåte her:
Oppskrift multekrem
Hva spiser du som dessert på julekvelden?

1 kommentar

    1. Fine kromkaker det der. Mamma sine er alltid spisse – en tut hvor man fyller krem ned i og spiser mmmmm 😉 Multekrem er også nydelig!

      Her er det fast riskrem og ripsbær-dessert.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg