Vart lite akevitt, men….

Jeg skrev om Løten og «Pultost-og akevittdagene» i går. Jeg må innrømme at jeg ikke var der sjøl.  Har fått tilsendt bilder av en bekjent som var der, og fått hans tillatelse til å bruke dem på bloggen min. Han tipsa meg nettopp av den grunn at jeg hadde Løten som hjemkommune fra jeg ble født til jeg var 13 år.
♦️
Du finner link til det forrige innlegget jeg skrev, nederst på sida.
Jeg fikk rapport om at det var mye god mat der, og bildene viser jo en del av det. På det øverste bildet steker de elgkarbonader, løk og pølser. Nam. Og selgeren/kokken står klar med brødet i hånda for å klargjøre elgburgeren.
♦️
Det såkalte Bondens marked er jo mange steder i landet, og det var det som også var del av disse Pultost-og Akevittdagene på Løten.
Flere delikatesser vises på bildene under her. Kjøttprodukter, brød og bær fra skog og fjell. Slik som elgkarbonader, spekepølser, surdeigsbrød, multe, blåbær og tyttebær.


En egen matrett var sirupstynnkakene som du ser på bildet under. Det er en spesialitet fra Østerdalen, nærmere bestemt Rendalen. Jeg har smakt det noen ganger for mange år sida. Svigerforeldrene mine var fra Østerdalen. På bildet ser du at det kan serveres med friske bær. Veldig godt til kaffen. Det er søtt på smak. Jeg setter inn en beskrivelse av produktet helt nederst. Plakaten sto ved siden av salgsboden, sa min  gjestefotograf….og altså medblogger denne gangen. Takker ham for de fine bildene. Og her kommer linken til det forrige innlegget fra Pultost-og Akevittdagene, hvor du heller ikke fikk se noe til akevitten……men litt av pultosten:
Gjesteinnlegg på bloggen min

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg