Verandakos hos naboen

Barney og jeg vart bedt over til naboen på søndagskvelden for å nyte det skjønne sommerværet på verandaen der.

Ikke slik å forstå at det ikke var like fint vær borte på terrassen min et par hundre meter unna, men det er nå litt koselig å treffes til et glass og en liten matbit hos andre. Greit med litt variasjon. Barney fikk også være med, og da er det ekstra koselig å gå bort. Barney har en av hundevenninnene sine der. Og ikke hvem som helst heller. De to var nemlig på tur sammen med menneskene sine på Gotland i 10 dager i mai.
♦️
Så de kjenner hverandre godt puddelen og border collien. Men nå altså sammen i nabolaget. Det skulle være et enkelt «treff». Hun spanderte vin, potetgull og oliven, og jeg tok med meg noen lefseruller med Snøfriskost, rucculasalat og røkelaks. Veldig enkel og god rett som passet bra til dette impulstreffet på verandaen i kveldssola, hvor det viktigste var å prate sammen.
♦️
Jeg laget sånne lefser som jeg nevnte over her en gang tidligere, da jeg også blogget om dem:
Slik lagde jeg lefserullene til bursdagslunsjen.
Vi skulle i utgangspunktet ikke ha noe mat, men vart jo både det ene og det andre. Hun hadde nemlig laget en helt nydelig sorbet-is av rabarbra. Innmari god. Fikk oppskrifta, så den skal jeg lage en gang. Men må nok helst kjøpe meg en iskremmaskin først…..

 

6 kommentarer

Siste innlegg