Jeg fant ut hvordan jeg skal gjøre det! Kanskje…..

Yes! Jeg fant det ut. Endelig. Tror jeg…..Skrev et innlegg tidligere om at jeg oppdaget Bloglovin´. Se HER

Etterpå har jeg kontaktet support hos blogg.no også for å sjekke ut hvordan jeg kan få inn en “knapp” for trykking til Bloglovin`. Det går visst ikke med min blogg. Jeg må skrive inn beskjed på hvert innlegg….Jaja………  

Men….. så finnes det en APP for denne Bloglovin´. For de med iPhone for eksempel er det bare å søke opp gratis Bloglovin´ i Appstore. Denne appen fungerer ca. på samme måte som Instagram, har jeg skjønt. Der kan du søke opp spesifike blogger (som pensjonistgunna) eller søke på kategorier du vil følge. Men først må du registrere deg. Lage en konto. Men veldig enkelt….og ufarlig 😉

Når bloggere du følger kommer med nye innlegg vil de dukke opp øverst. Du kan også velge å bli varslet. Det er frivillig.  

For oss som blogger på blogg.no er det enkelt. Vi ser innleggene til de vi følger der inne.

Men det er vanskeligere for de andre som vil følge bloggen min. Da må de søke på internett etter pensjonistgunna.blogg.no eller altså bruke Bloglovin´-appen. Der vil alle innleggene mine ligge kronologisk.

Har jo også en egen Facebook-side for Pensjonistgunna, men der legger jeg utvalgte innlegg sånn ca 2-3 ganger i uka. På bloggen har jeg vanligvis 2 innlegg hver dag.

Licensed from: Javier-Rodriguez pixabay.com

 

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg