Nesten flaut å vise fram, men ER jeg blogger, så ER jeg blogger. Må utlevere meg sjøl litt…..og maten min. Mer dristig enn DET er jeg jo vanligvis ikke, så rimelig pinglete egentlig. Har mye å gå på.
Jeg tenker ofte på at det jammen er enkelt å skulle ordne middag til kun en person, altså meg sjøl. Da er det bare å åpne kjøleskapsdøra, og eventuelt fryseren, se hva som ligger der og fylle opp en tallerken som kan defineres som en middag.
Slik vart det denne gangen også. Hadde for det første tint en liten pose med pinnekjøttrester fra første juledag. Så måtte fantasien gjøre resten. Pasta fra dagen før burde spises opp. Du ser forøvrig alt på bildet. Vart jo fargerikt, da. Smakte forresten helt greit også. Pasta og pinnekjøtt? Bare salt og tamt? Måtte friske opp litt. Da vart det svisker og en oppskåret appelsin som tilbehør.
Oppskrift på den merkeligste vaffelrøra (av rester)
Det vart middag denne dagen også.
Spennende kombinasjon 🙂 Sikkert godt 🙂
Rart og godt😅