Så skjedde det igjen.
Ingen dramatikk.
Og ene og alene bestemt av meg.
Og det sånn godt uti påsken.
Et innfall.
Så at det sto en del halve bokser og slikt med diverse meieriprodukter i kjøleskapet igjen.
Ikke alltid like flink til å spise det opp før det har gått ut på dato. Men å kaste mat gjør jeg helst ikke!
Sjekkes må det så klart før det brukes til noe annet enn det som det opprinnelig antageligvis er beregnet på.
Bruker både lukte-, syn- og til slutt smakssansen for å teste om det er forsvarlig å spise.
Godkjente varer havner i vaffelrøra.
Det er ei stund sida jeg gjorde dette nå, men det blir noen ganger i løpet av et år at jeg tar en slik opprydding, og at det ender opp med deilige vafler som havner i fryseren.
Veldig kjekt å ha på lager.
Særlig når barnebarn plutselig får lyst på vafler med rørte jordbær.
Her er det som havna i vaffelrøra denne gangen:
Cottage cheese
Skogsbæryoghurt
Rømme
Melk
Egg
Salt
Sukker
Hvetemel
Havregryn
Bakepulver
Olje
Resten av flytende smør på ei flaske
♦️
Steke, steke, steke….og så vart det mange vaffelhjerter.
Noe spiste jeg med en gang, og resten gikk rett i fryseren.
Litt i bruneste laget, synes du?
Ser overstekte ut.
Men til mitt og vaflenes forsvar må sies at grunnen til den brunaktig fargen nok kommer av at det var såpass mye skogsbæryoghurt oppi der.
For brent smakte de heldigvis ikke.
Om vafler, eplekaker og slike enkle ting.
Det måtte bare bli slik nå.
Oppskrift på den merkeligste vaffelrøra
Vafler er gode godt stekte og lysere godt stekte 😀 Ikke for brune – om de blir brente – daaaaa er de ikke så gode 😀
Helt riktig😀