Veldig enkel salat. Tomater og avokado med dressing av sitronsaft, litt olivenolje, salt og krydderurter. Godt var det. Da jeg holdt på med den 5 dagers «grønnsakuka» mi, var denne tallerkenen ett måltid. Senere kommer jeg til å lage denne igjen, men da sammen med fisk eller kjøtt av et eller annet slag. Få i meg litt proteiner.
Er dette noe for meg?
Enda en ny start?
Deilig grønnsakwok
Jeg serverte salaten, til meg sjøl, på en gammel tallerken som jeg har arvet etter mor og far. Staselig service, for har gullkant, ser du. De fikk det i bryllupsgave i 1950. Dette var finserviset deres. Bruktes bare når de fikk gjester og på julekvelden og slikt. Det som er igjen av serviset bruker jeg nå til hverdags, for synes at det er synd at det bare står gjemt i et skap. Har bare noen få tallerkener og et fat igjen, for det meste vart ødelagt i flytteprosesser opp gjennom.
Gullkanten gjør at det egentlig ikke skal vaskes i oppvaskmaskin, men jeg tar sjansen på det.
Så virkelig deilig ut. Salater smaker altså, men som du sier. Må ha proteiner og særlig vi som er eldre.
Tallerken var nydelig. Ja, må brukes. I skapet gir den ingen glede. Veldig staselig.
Tusen takk. I dag blir det proteiner igjen, ja