Salat på mors gamle tallerken.


Veldig enkel salat. Tomater og avokado med dressing av sitronsaft, litt olivenolje, salt og krydderurter. Godt var det. Da jeg holdt på med den 5 dagers «grønnsakuka» mi, var denne tallerkenen ett måltid. Senere  kommer jeg til å lage denne igjen, men da sammen med fisk eller kjøtt av et eller annet slag. Få i meg litt proteiner.
Er dette noe for meg?
Enda en ny start? 
Deilig grønnsakwok 
Jeg serverte salaten, til meg sjøl, på en gammel tallerken som jeg har arvet etter mor og far. Staselig service, for har gullkant, ser du. De fikk det i bryllupsgave i 1950. Dette var finserviset deres. Bruktes bare når de fikk gjester og på julekvelden og slikt. Det som er igjen av serviset bruker jeg nå til hverdags, for synes at det er synd at det bare står gjemt i et skap. Har bare noen få tallerkener og et fat igjen, for det meste vart ødelagt i flytteprosesser opp gjennom.
Gullkanten gjør at det egentlig ikke skal vaskes i oppvaskmaskin, men jeg tar sjansen på det.

2 kommentarer

    1. Så virkelig deilig ut. Salater smaker altså, men som du sier. Må ha proteiner og særlig vi som er eldre.
      Tallerken var nydelig. Ja, må brukes. I skapet gir den ingen glede. Veldig staselig.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg