Vil du lese om sommerferieplanen min…..?😎

Nå har jeg bestemt meg. Det blir et lite avbrekk fra dagliglivet her jeg bor i hovedstaden denne sommeren også. Nå er det ikke slik at jeg ikke opplever ting her jeg bor. Jeg stortrives og det gjør kanskje sitt til at jeg ikke «trenger» å «flykte på ferie». Har nå bare bodd her i Oslo i litt over 4 år, så det har vært ferieopplevelser i seg sjøl bare å være her som jeg trives så godt, og i tillegg utforske områdene i nabolaget …og litt lenger unna. Turer som kun tar få timer eller kanskje en dag. Og fortsatt er det mer enn nok å utforske.
♦️
Men altså nå…..blir det en litt lengre tur igjen. Ikke kjempelang. Jeg vil bli borte fra heimen i 5 dager. Helt passe når jeg ikke skal lenger av gårde. Men jeg skal til utlandet. Vært mye i utlandet opp gjennom, jeg. Etter at jeg fikk puddelen Barney har det blitt litt annerledes. Har ikke savna det. Finner på mye moro i Norge også jeg. Flott ferieland.
♦️
Å ta med Barney til Sverige er lettere enn til andre utland. Trenger bare et par tabletter for å komme inn i Norge igjen. Det er den styggedommen «revens dvergbendelorm» som svenskene har og ikke vi. Da må vi til veterinær for å få inntaket dokumentert i Barney sitt pass.
Det har vi ordna nå.
For vi skal nemlig til Sverige igjen.
Vært der før, han. Pådriver for turene våre har vært og er vår nabo A som har ferieleilighet borti der. Her linker jeg til de tre forrige turene dit.
Er jeg godt nok forberedt?
Nå har jeg bestemt meg.
Turplanlegging og lunsj.
Så Barney har aldri vært inne i et fly. Vi bruker ikke det til og fra ferieturene våre. Det blir tog og/eller bil, og litt buss og trikk innimellom for å få det til å gå i hop. Det blir tog og bil i år også. Først tog bortover og så bil hjem. Kommer tilbake til detaljene. Du vet i hvert fall at det blir Sverigetur i år også. Gleder oss. Eller i hvert fall jeg. Barney aner nok som vanlig ikke hva som venter ham. Henger bare med a mor, han……

8 kommentarer

Siste innlegg