Waldorfsalat kan vel spises når som helst?

Litt på hæla med å presentere resten av nyttårsaftenmenyen, men dette er vel fint mat som kan spises ellers i året også, så her har du Waldorfsalaten min. Laget som vanlig mer enn jeg trengte, så spiste et par dager inn i nyåret også. Det var helt greit, for vart veldig god.


Den vart servert med stekt kalkun, saus og poteter. Og til forrett fortærte vi rekecocktail, som jeg har skrevet et eget innlegg om. Kalkunen vart også beæret med eget blogginnlegg her om dagen.
♦️
Vil du vite hvordan jeg laget Waldorfsalaten?
Ikke alltid jeg følger oppskrifter til punkt og prikke, så vart en liten vri på denne Waldorfsalaten også.
På bildet under her ser du diverse oppkutta ingredienser. Nå skal sies at det både er for rekecocktail og Waldorfsalat.
Waldorfsalat-råstoffene ser du på det øverste brettet.

  • Epler
  • Stangselleri
  • Sitronsaft
  • Blå druer
  • Ananas (på boks, av mangel på fersk, dessverre)
  • Valnøttkjerner
  • Blanding av majones og RØMME
    Det skal egentlig være pisket kremfløte som blandes med majones, men jeg valgte rømme, da jeg både synes det er bedre, samt at en av gjestene ikke tåler kremfløte. Så da vart det en vri her. Men godt var det.


En ny vri på rekecocktail?
Prepping for kalkunmiddag, og litt oppskrift.
Nyttårsselskapet mitt.

8 kommentarer

Siste innlegg