Der sitter DU og leser, ja……🤓


Ikke akkurat deg, kanskje, men da dette bildet vart «screenshotta» av statistikken min inne på nettstedet Google Analytics, satt det tydeligvis en person i Kirkebygda i Enebakk og klikka seg inn på bloggen min👆Koselig det, da. Det var bare en person akkurat da, men antallet kan variere pr. minutt.
♦️
Når et nytt innlegg blir publisert, eller at det er noe som fenger leserne spesielt, øker tallet betraktelig.
Er ikke innpå der «hele tida», men av og til i løpet av dagen. Litt artig å sjekke.
Og her en dag tidligere tok jeg også et «screenshot» av GA. Det ser du nederst. Da var det tydeligvis en person utafor Lofoten som hadde klikka innpå bloggen min. Uti havet. Var forhåpentligvis oppi en båt hen, da😅
♦️
Ellers tør jeg altså å innrømme at jeg er litt interessert i denne statistikken. Er da artig at noen leser det jeg rabler ned, sjøl om jeg ikke presenterer all verdens mest hotte temaer her på bloggen.
Går stort sett i daglige gjøremål for en pensjonist og puddelen Barney, ispedd litt sosiale aktiviteter og litt mat og kaker og slikt.
Blir ikke kjempehøye lesertall av slikt, vettu, men som jeg sier til venner og kjente:
Hvis du vil vite hva jeg driver med, kan du klikke deg inn på «dagbok»-bloggen min😅
♦️
Men så er det altså noen ganger at jeg er blant de 10 eller 20 mest leste bloggene på Topplista til Blogg.no. Det er jo moro. Og så vaker jeg mellom 20. og 30. plass. Litt opp og ned. Avhengig av tema tydeligvis. Noe er så klart mer interessant å lese om.
Men jeg fortsetter uansett plassering på lista….så lenge det er moro…..
Nederst på sida har jeg satt inn noen linker til relaterte innlegg.


Klatra litt oppover igjen.
Er det verdt jobben?
Hva er grunnen?
Fortsatt ubegripelig. Hva skjer?

8 kommentarer

Siste innlegg